Asociatia Christian Publishers

Scopul nostru

Scopul nostru ete de a oferi materiale de Scoala Duminicala bisericilor din Romania, astfel incat ele sa pot fi cat mai pregatite si mai organizate intr-o programa biblica pentru intreg anul, atat pentru copii cat si pentru adulti si tineri. Pentru a putea afla mai multe despre noi, va rugam sa ne scrieti la ROLIT@ICPLIT.ORG, sau sa sunati la 0751062541 - LIVIU CLINCIU

ACP Romania

In Romania, lucrarea a inceput in anul 2000 cand ICP a achizitionat un prim computer si o imprimanta care sa ofere posibilitatea de traducere si printare a materialelor. Acum in Romania lucraeaza patru persoane pentru traducere, corectura si tehnoredactare cu scopul de raspandire a literaturii crestine in Romania si alte parti.

International Christian Publishers

Cine suntem noi: Asociatia Christian Publishers, este o lucrare a International Christian Publishers din Statele Unite ale Americii fondata de misionarii Bill si Rita Johnson. Pentru mai multe detalii apasati aici.

Declaratia de misiune: Scopul misiunii noastre este de a ajuta la dezvoltarea literaturii spirituale din intreaga lume.

Ce credem noi: Pentru o completa declaratie de credinta mergeti la pagina Declaratia Doctrinara

Recunostinta: Suntem recunoscatori fata de Baptist Sunday School Committee al American Baptist Association pentru permisiunea de a traduce in limba romana produsele publicatiei lor.

Date de contact

Asociatia Christian Publishers

Bdul. Pipera, nr. 200A, bl. B, ap. B4-4

Voluntari, IF 077190

Tel. 075-106-2541

Fax. 021-350-9574

Email: rolit@icplit.org