Prescolari

Codul Caracterului pentru Viata

Foile copilului contine simple istorisiri biblice saptamanale, cu imagini frumos colorate si activitati potrivite celor mici. In fiecare saptamana copiii iau acasa cate o foaie despre lectie pe care tocmai au parcurs-o si o pot arata parintilor care o pot reciti celor mici.

Activitatile pentru Prescolari

Copiii de gradinita se bucura de diferite activitati de invatare, colorat, decupat si lipit. Activitatile includ: foi de colorat, agatatori pentru usi, marionete din hartie si alte articole entuziasmante. Aceste proiecte ii ajuta sa invete si sa inteleaga mai bine adevarurile biblice si sa le poata retine mai mult timp. Pagina cu abtibilduri ofera un plus de culoare. Copii pot face aceste proiecte in clasa si apoi sa le ia acasa pentru a impartasi mesajul biblic cu parintii.

ghidul invatatorului pentru Prescolari

Este un indrumator pentru invatator pe parcursul fiecarei lectii si include: planul si obiectivul lectiei, versetul de memorat, lista de materiale necesare, activitati pentru sosire, activitati suplimentare, devotional, pagini model pentru reprodus, sugestii pentru decorarea camerei, idei pentru postere, idei pentru invatare.

vizualuri pentru Prescolari

Atrageti atentia copiilor cu vizualuri. Copiilor le plac imaginile. Imbunatatiti lectia Biblica cu postere pentru clasa, decoratiuni pentru camera si alte imagini. Acest pachet ofera o varietate de metode de prezentare care imbunatatesc istorisirea biblica; el include: postere pentru clasa, decoratiuni pentru camera, imagini pentru postere, figurine, foaia de prezenta, modele mobile, cartonase, marionete din hartie si alte articole.

CCPV Modulul 1

Tema trimestriala: In dezvoltare

Obiectivul trimestrial: In dezvoltare