Clasele Primare

Foile Copilului Pentru Clasele primare

Fiecare lectie contine patru pagini colorate, inclusiv o scurta expunere a istorisirii biblice urmata de activitati potrivite varstei lor. Exercitiile legate de Scriptura incurajeaza o gandire mai profunda cu privire la Cuvantul lui Dumnezeu. Copiii sunt invatati intelesul istorisirii biblice nu doar ce s-a intamplat, dar si de ce. Pot intelege ca Biblia se aplica la vietile lor. Activitatile incurajeaza citirea si scrierea.

Lucru Manual Pentru Grupa Mijlocie

Activitatile si proiectele saptamanale ajuta pe copii sa-si dezvolte gandirea si imbunatatesc capacitatea de a invata principii biblice. Invatarea Bibliei este distractiva pentru copii. Toate proiectele de la lucru manual au legatura cu istorisirea biblica si aplicatia in viata. A face proiecte care sa le aminteasca de lectie este parte din invatarea prin implicare care ii ajuta sa isi reaminteasca ceea ce au facut la Scoala duminicala. Copiii pot lua proiectele acasa pentru a le arata familiei. Abtibildurile colorate sunt incluse in manual, precum si diploma de recunoastere.

Ghidul Invatatorului Pentru Grupa Mijlocie

Fiecare lectie din ghidul invatatorului contine planul lectiei urmat de cateva pagini de instructiuni si idei pentru invatator. Ideile de predare sunt date pentru a implica pe copii in fiecare lectie de cand ajung la Scoala Duminicala pana la plecare. Sunt incluse si idei pentru postere, activitati, proiecte si decor, schita lectiei si alte materiale ajutatoare pentru invatator.

Vizualuri Pentru Grupa Mijlocie

Copiii invata mai bine cu ajutorul imaginilor. Acest pachet este plin de imagini ajutatoare pentru invatator, cum ar fi: postere pentru camera si scene pentru istorisirea Biblica. Copiiilor le vor placea si alte imagini, marionete din hartie si figurine pentru tabla.

Trimestrul de Toamna 2016

Tema trimestriala: DARURILE LUI DUMNEZEU PENTRU NOI

Obiectivul trimestrial: Copiii vor identifica daruri create de Dumnezeu si vor afirma cu convingerea ca Dumnezeu este Creatorul tuturor lucrurilor si se ingrijeste de toate nevoile lor.

Unitatea 1: Dumnezeu ne-a dat lumea (Copiii vor sti ca Dumnezeu a creat toate lucrurile).

1. Sa fie lumina - Genesa 1:1-18

2. Orice fiinta vie - Genesa 1:9-25

3. Sa facem om - Genesa 1:26 - 2:25

4. Dumnezeu a creat prima familie - Genesa 3; 4

Unitatea 2: Dumnezeu se ingrijeste de nevoile noastre (Copiii vor sti ca Dumnezeu se ingrijeste de nevoile lor).

5. Dumnezeu asigura o camera pentru Elisei - 2 Imparati 4:8-17

6. Dumnezeu se ingrijeste in boala si moarte - 2 Imparati 4:18-37

7. O haina noua - Genesa 37:1-34

8. Dumnezeu se ingrijeste de noi - Daniel 1

Unitatea 3: Dumnezeu ne-a dat Cuvântul Sau (Copiii vor sti ca Biblia este un dar de la Dumnezeu).

9. Dumnezeu ne da Cuvântul Sau - Exod 19; 20

10. Este gasit Cuvântul lui Dumnezeu - 2 Imparati 22; 23

11. Isus impartaseste Cuvântul - Matei 5:1-12; Luca 6:20-49

12. Timotei asculta Cuvântul lui D-zeu - Fapte 16:1-5; 2 Tim. 1:1-5

13. Filip impartaseste Cuvântul lui Dumnezeu - Fapte 8:26-40