Conferinta Invatatori - 16-17 Sept. 2016; 24 Sept. 2016

Pregatirea Invatatorilor

Scopul acestui workshop este de a încuraja și de a pregătii învățători pentru Școala Duminicală încât aceștia să se simtă încrezători în lucrarea măreață în care sunt implicați. Învățarea copiilor este importantă pentru viitorul bisericilor și creșterea lor spirituală. Pregătirea personală este importantă pentru creșterea individuală și dezvoltarea spirituală a lucrătorilor pentru o slujire cât mai eficientă. Vino, și poate Domnul te cheamă și pe tine în lucrare.

Subiecte:

· Mesaj încurajare - Slujba învățătorului - Clasa de copii - Învățând pe adolescenți - Folosirea resurselor - Cunoașterea grupelor - Lecții model

Lectie model

În predarea oricărei lecții pentru orice vârstă sunt câteva lucruri care trebuie să le ai în seamă:

1 Cine sunt cei pe care îi înveți? Cunoașterea cât mai bună a grupului la care predai poate influența modul și metodele de predare care să fie potrivite vârstei lor.

2 Care este scopul lecției pe care o predai? Atunci când predai este nevoie să te asiguri că la sfârșitul lecției, grupa ta cunoaște adevărul Biblic predate..

Folosirea resurselor

Folosește tot ceea ce îți este la dispoziție pentru eficientizarea învățării active. Nu te teme în a-i implica pe cei mici în procesul de predare-învățare.

Declaratia de misiune: Scopul misiunii noastre este de a ajuta la dezvoltarea literaturii spirituale din intreaga lume.

Ce credem noi: Pentru o completa declaratie de credinta mergeti la pagina Declaratia Doctrinara

Conferinta are loc la:

Biserica Baptista Semanatorul din Str. Arges, nr. 2A, Otopeni, IF in data de 16-17 Septembrie 2016

Biserica Baptista Misionara din Tatarus, Bihor in data de 24 Septembrie 2016

Tel. 075-106-2541

Fax. 021-350-9574

Email: rolit@icplit.org